söndag 13 maj 2012

Tjejmys och picknick

Lördagen innehöll trädgårdsarbete och kortspel på altan på kvällen , en liten sväng på hotellet hans med dessutom.

Idag har vi varit på picknick :) tre timmar på en filt i solen mitt i skogen med världens bästa tjejer. Det ni, de är balsam för själen. :)

torsdag 10 maj 2012

High life!

Sjukt rolig dag på jobbet. Fullkomligt galet att man kan få betalt för att ha så kul som jag har på mitt JOBB. :) Men jag bara tackar. Jag ifrågasätter inte. Jag håller bara käften och hoppas att livet kan fortsätta vara så här kul :) 3 veckors semester i sommar ska fyllas med lika mycket äventyr som vanligt. Men VAD ska vi hitta på i år?! Några förslag?! Winnerbäck och Springsteen är givet. Mer?!

tisdag 8 maj 2012

2 år på Channelstreet

Kan inte fatta att för två år sedan låg jag där jag ligger nu, i min säng, och skulle sova första natten i vårt hus.

Två år... Två fantastiska fina år :)

Dessutom har jag idag spenderat exakt 4 år & 8 månader tillsammans med min älskade S. Tack för att du står ut med mig :)

Just nu sprudlar idéerna hejvilt i huvudet på mig angående vårt hus. Stackars S får nästan dagligen bilder skickat till sin telefon med ett efterföljande "kan du bygga en sån till mig?" "kan vi göra så hemma?!" om svaret är jakande får han ett "kan vi göra det i helgen?" mess. Åh vad jag önskar att Lördag-Söndags dygnen innehöll dubbelt så många timmar... Elller att vi slapp sova kanske... Och hade obegränsat med ekonomiska resurser... Haahah.

Just nu på "to-do-list"

Byta panel och tak på inbyggda altanen.

Behandla soldäcket med terasslasyr.

Bygga en grind

Slipa och måla entrétrappa

Bygga nytt räcke till entrétrappa

Bygga nytt entrétak

Och kanske rensa rabatterna om ja får en stund över. Listan kan göras mycket längre än så här. :)

Och jag vet att jag inte är realistisk. Men jag är glad och lycklig om vi hinner göra hälften utav detta i sommar då vi faktiskt också prioriterar att åka till sommarstugan, umgås med vänner och roa oss med annat än huset på helgerna ( alla tv-serier vi följer kan också platsa in på denna listan) ;)

Heeeepp. Dags att surfa lite på cheapys hemsida. ;) goodnatt!

måndag 7 maj 2012

När orden inte räcker till...

Kan man andvända bilder istället. Här är senaste tiden i bild. Igen. Jag vet. Mer ord krävs. Men inte just nu. Inte med sprängande huvudvärk. En annan dag. Puss på er sålänge !