söndag 22 april 2012

Förändringarnas vindar...

Blåser på Channelstreet.

Energin har hittat hit känns det som. I veckan har S snickrat färdigt "insyns-skyddar-plank-staketet" på soldäcket. Bilder kommer så fort jag hittat några snygga amplar och blommor att hänga upp där. Nu är snart vårt 30 kvm soldäck fulländat, fattas bara ett litet trappsteg sen är det heeelt klart. Sen måste ju nya trädgårdsmöbler införskaffas ( eller snickras... Hmm.. Vad kan vi hitta på? Förslag mottages tacksamt. Av mig. Kanske inte av sambon som får snickra ihop dem meneeee... Skit-i-de hihi) och lite piff.

Även tvättstugan har fått sig en omgång. Materialet har vi haft hemma en längre tid men då energin inte funnits har det blivit stående. I onsdags kväll var jag själv hemma då S tillbringade kvällen med ett gäng från brandmans-utbildningen på Arenas relax och O'learys och kl 19 kom jag på den perfekta aktiviteten. Spacklade de ställen som behövdes och började med målningen. Idag är vi färdiga med tre strykningar över väggarna i tvättstugan och jag känner bara ren och skär lycka över att slippa den tidigare spy-gröna färgen. Yeeeeeaay. Bilder på hur det blir får ni också se senare när allt är färdigt. Lite ny inredning ska inhandlas så förhoppningsvis blir det en tur till Ikea till helgen :)

Nu håller vi på att testa en sak vi köpt i helgen. Apple TV. En liten grej som man kan flytta runt bland alla tvapparater i huset och se allt från datorn utan att flytta med den över allt. Vi började titta på en film i vår lilla bio-salong i källaren men blev trött så nu har vi flyttat upp till sovrummet och ska kika färdigt på filmen här. Medan datorn hela tiden står på entréplan :) suuuper! Man kan också klicka på en liten knapp på Ipad/Iphone så kommer hela skärmen upp på tv:en.. Smidigt om man vill kika Youtube eller Svt-play.

Dags att se färdigt filmen " New years eve" :) God natt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar