söndag 1 april 2012

Härliga helgen...

Kom och försvann lika fort, utan att ha satt några spår i vårt hus. Som vi kanske tänkt... Men i våra hjärtan... :) mycket mys, koppla av, roligheter .

För vet ni vad det bästa är ? Tid finns faktiskt alltid. Tiden är ju evig och kommer aldrig (förhoppningsvis?) stanna. Det kommer alltid ny :)

Så det viktiga är inte om jag tvättar 7 maskiner tvätt, städar och målar tvättstugan, rensar i förrådet idag, eller nästa helg. Det viktiga är att man tar vara på tiden på rätt sätt till rätt ändamål.

Den här helgens tid behövdes för återhämtning.

Nästa helgs tid kanske är PRECIS rätt tid för de andra sakerna. Vem vet... Annars kommer det ju en helg till efter det ;) och förhoppningsvis många kvällar med just den där röja-förråd-energin ;)

Jösses så slappt det lät... Haha det här betyder ju inte att vi stängt in oss och dragit ner persiennerna i två dygn. Nej vi har lagat god mat, haft vänner på kaffe besök, spelat kort och idag var jag med Emma i skövde i några timmar. :)

Bjuder på några bilder från vår underbara semester i Thailand. För er som missat så är min Sambo Sebastian en klätterapa... Bokstavligt talat... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar